Hírek Helyi hírek Normál helyi 390 ezer gyűlt össze az óvodáknak

390 ezer gyűlt össze az óvodáknak

Október 30-án szervezték a péceli óvodák támogatására rendezett jótékonysági foci meccset. A Magyar DJ válogatott döntetlent játszott a Péceli Spartacus csapatával. Közel 400 ezer forint támogatás gyűlt össze.

A részletes beszámoló a P2 facebook oldalán olvasható:

"2012. október 30-án 15 órától került sor arra a kemény megmérettetésre, amely a Magyar DJ Válogatott és a Péceli Spartacus focistái között zajlott. Utóbbiaknak sikerült állniuk a rohamot, így végül a találkozó felettébb barátságosan, 5:5-ös eredménnyel végződött. Igazából nem is az volt a cél, hogy a két csapat "földbe döngölje egymást", sokkal inkább az, hogy részvételük eredménye csengő forintokban legyen mérhető.

A mérkőzés után 21 órától a jótékonysági parti folytatódott a P2 Pub-ban, ahol a természetesen a sztárcsapat is képviseltette magát: Wallas, Bárány Attila, Candyman, Németi, Warped Destruction, Fat, Whiteboy, Süti, Smiths, Dj. Dominique, Thomka, Goldsound, Dj. Junior, Spigiboy, Tigran, Geri és Suna. Az "őrületes" jótékonysági parti - ahogy azt a szervezők beharangozták - valóban őrületesre sikeredett, így sikerült összesen 390 ezer forintot "összejótékonybulizni" Pécel Város Óvodáinak.

Az adományt Tűhegyi Ilona, a PVOB vezetője és Esze Tamásné vették át."

A programról korábban itt írtunk.

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Március 05., Kedd, Adorján és Adrián napja van. Holnap Leonóra és Inez napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!