Hírek Helyi hírek Normál helyi Havazás, hófúvás

Havazás, hófúvás

Megérkezett az igazi tél. Havas és csúszós utak az országban, így Pécelen is. Négy munkagép dolgozik folyamatosan a város útjain. Olvasóinkat kérjük, hogy ha tudnak adjanak helyzetjelentéseket a város különböző részeiről. Hol, mennyire járhatóak az utak, merre ne próbáljunk menni? Vonattal érdemes-e nekivágni?

Reggel 9 óra: minden fő- és mellékút Pécelen nehezen járható. Kérjük, közlekedjen nagyon óvatosan. Megbénult a BKV, vonatok is késnek, az M0-ás is nehezen járható. Ha teheti, maradjon otthon és a szoba melegéből figyelje a havazást.

Pécelen négy munkagéppel és kézi erővel dolgoznak az utak megtisztításán - olvasható a város facebook oldalán. "A várható ónos eső miatt óvatosságra intünk mindenkit, aki közlekedik a mai napon. Továbbá kérjük kedves lakosainkat, hogy ingatlanjaink előtt takarítsák le a járdát a balesetveszély elkerülése érdekében!" - folytatódik a közlemény.

"...én a Szent Erzsébet körútra szeretnék hazajutni. Reggel óta lent áll az autóm a Zsigmondy-Szent Erzsébet köz torkolatában, mivel sem a Szent Erzsébet közön, sem a Szamos utcán nem bírtam feljönni." - tájékoztatott minket egy olvasónk a facebookon.

Az origo.hu galériában látható, hogy mennyire volt nehezen járható a Kelecsényi utca (4. kép) - írta egy olvasónk a facebookon.

A hírek szerint ónos eső váltja délután a havazást.

Fotó: Kelecsényi utca, origo.hu

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Április 19., Péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!