Hírek Helyi hírek Normál helyi Köszönet a Spartacus-tól

Köszönet a Spartacus-tól

Köszönetet mond Dolhai András a Péceli Spartacus SE sportolói, tagjai nevében mindazon cégeknek, akik a 2012. évi társasági adójuk 70% százalékát az egyesület működésére kívánták fordítani.

 

"Közel 20 Millió forint felajánlás érkezett, de sajnos az MLSZ által elfogadott pályázati összeg, amelyet az egyesület meghatározott célokra felhasználhat nem éri el a 10 millió forintot sem, ezért több cégnek felajánlását nem tudtuk igénybe venni. Sajnos közben, az MLSZ által kiadott támogatási igazolások ellenére egy cég a támogatást nem utalta át részünkre, így jelentős problémát okozva az egyesületnek, mert miatta mondtunk vissza más támogatókat.

De nagyon köszönjük a városunkban működő következő cégeknek, Global Serve Kft, Eagle Industry Hungary Kft és a Freudenberg NOK Mechatronics Hungary gyártó és Kereskedelmi Betéti Társaság támogatását. Mint tudjuk a társasági adó 70%-ának megfelelő összeget nem a "központi költségvetés" részére kellett befizetni a cégeknek, hanem az egyesület kapta meg a közel 3 millió forintot. A támogatást az utánpótlás nevelésre és működési célra fordíthatjuk, amelyben benne van a víz és elektromos hálózat felújítása is." - nyilatkozta Dolhai András a péceinfo.hu hírportálnak.{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Május 19., Vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!