Hírek Helyi hírek Normál helyi Gyurcsány Ferenc Pécelre látogat

Gyurcsány Ferenc Pécelre látogat

Reggel arról számoltunk be, hogy Gyurcsány Ferenc ma Pécelre érkezik. A hírrel kapcsolatban megkerestük a Demokratikus Koalíció péceli csoportját, ahol később arról tájékoztattak minket, hogy a program az utolsó pillanatban változott. Gyurcsány Ferenc egy későbbi időpontban látogat városunkba.

A Demokratikus Koalíció facebook oldalán olvasható program szerint február 1-én Gyurcsány Ferenc Pécelre érkezik. A program szerint két kisnyugdíjast és egy roma családot látogat meg a volt miniszterelnök a "Mi országunk 2013" elnevezésű országjáró program keretében.

Megkerestük a péceli DK csoportot, ahol azt az információt kaptuk, hogy a péceli program elmarad. Az okokat pontosan nem lehet tudni, csak annyit, hogy a tegnapi gyomaendrődi látogatáson történt valami "bonyodalom".

Gyurcsány Ferenc ma reggeli facebook bejegyzése szerint egy disznóvágáson vett részt Békés megyében. A bejegyzés szó szerint: "Nem terveztük a programot. De nem tudtuk kihagyni. Dezső egy másik világ felé indult..." Bele sem merünk gondolni, hogy ez áll a programváltozás hátterében.

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Május 19., Vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!