Hírek Helyi hírek Normál helyi Gyurcsány Ferenc most tényleg Pécelen járt

Gyurcsány Ferenc most tényleg Pécelen járt

Február 28-án Gyurcsány Ferenc Pécelre látogatott. A helyi Demokratikus Koalíció szervezésében öt családot, egy vállalkozót és az Egymást Segítő Egyesületet kereste fel a volt miniszterelnök. A péceli DK elnöke szerint jó hangulatban telt a "körút". A programot ugyanakkor most nem harangozták be előre.

"A januári turné alatt ígértük meg péceli családoknak, hogy visszajövünk hozzájuk, hogy beszélgessünk mindennapjaikról. Így ma jöttünk." - jelent meg az első péceli vonatkozású bejegyzés a Demokratikus Koalíció facebook oldalán csütörtök délelőtt. A bejegyzés arra utalt, hogy az eredeti program szerint még február 1-én érkezett volna városunkba a volt miniszterelnök, de ez a vizit "technikai" okok miatt elmaradt (Gyurcsány Ferenc Pécelre látogat). Szalontai László, a péceli DK elnöke kérdésünkre elmondta, hogy Gyurcsány Ferenc akkor ígéretet tett arra, hogy később még ellátogat Pécelre.

A valamivel dél előtt közölt első facebookos bejegyzést aztán még további négy követte, így pontosan lehetett látni, hogy éppen merre jár a pártelnök. Szalontai László megerősítette, hogy a volt miniszterelnök először meglátogatott egy nyugdíjas házaspárt, néhány péceli családot, egy hentest, majd körbenézett az Egymást Segítő Egyesületnél (fotók a látogatásról az ESE facebook oldalán). Az Egyesületnél Sarlós Imre péceli Mszp elnök is találkozott a nem mindennapi vendéggel. Információink szerint a korábbi ciklusban elnyert pályázatokról váltottak néhány szót.

A "családlátogatásokon" elsősorban a devizahitelekről és a szociális ellátásokról beszélgettek.

A program alatt végig Gyurcsány Ferencet kísérő Szalontai László szerint jó hangulatú volt minden találkozó, komolyabb probléma nem merült fel. A volt miniszterelnök 11 órakor érkezett és a délután háromig tartó programban, megközelítőleg fél-fél órákat töltött mindenhol. Az egyes "állomások" között Pécelt is megmutatták Gyurcsány Ferencnek.

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!