Hírek Helyi hírek Normál helyi Veszélyes hulladék gyűjtése

Veszélyes hulladék gyűjtése

Elektromos berendezést, olajos flakon, gumiabroncsot, gyógyszert, elemet és még egy csomó veszélyes hulladékot lehet június 28-án leadni a Gazdaudvarban. Inkább most dobja ki mint később a háztartási hulladékkal.

 

Veszélyes hulladék gyűjtést szervez a péceli önkormányzat. Június 28-án, szombaton reggel 8 és délután 1 óra között a Gazdaudvarban (Rét u. 1.) lehet leadni a háztartásban összegyűlt, veszélyesnek számító hulladékot.

Háztartási mennyiségben átvesznek minden elektromos és elektronikus berendezést, PET palackot, fém italos dobozt, valamint gumiabroncsot (felni nélkül, csak lakossági mennyiségben), akkumulátort, elemet, gyógyszert, fénycsövet, fáradt olajat, sütő olajat, festéket, növényvédőszer maradékot valamint olajos, festékes és higítós flakonokat, rongyokat.

Igény esetén rászorulóktól ingyenesen is elszállítják a hulladékot, ebben az ügyben Pál Lászlót kell keresni az önkormányzatnál (06/28-662-124, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ). A háztól szállítási igyéneket legkésőbb június 26. 12 óráig kell jelezni.

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Február 24., Szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!