Hírek Helyi hírek Normál helyi Legyél Te is Angyalka 2016

Legyél Te is Angyalka 2016

A Karácsony a legtöbb ember számára egyet jelent az otthon melegével, az ajándékozás örömével és a finomabbnál-finomabb ételekkel. Sajnos rengeteg gyermeknek ez nem adatik meg. A Péceli Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Karácsony alkalmából ismét megszervezi, a "Legyél Te is Angyalka" programot!


Évek óta a szociális szférában dolgozunk - látjuk és tapasztaljuk, hogy milyen szomorúak a nélkülöző apróságok az ünnepek közeledtével.
A tavalyi években ezt a programot már sikerre vittük és ebben az évben immár negyedszer ismét megadatik péceli gyermekeknek, hogy Karácsonykor teljesüljön az egyik kis kívánságuk.

 

Így ismét elindítottuk a „Legyél te is Angyalka” programot. Mélyszegénységben élő, a létbizonytalanság határára sodródott családok, vagy éppen bántalmazó kapcsolatból menekült szülők gyermekeit lepjük meg ajándékkal, méghozzá olyannal, amit Ő kér a saját készítésű képeslapján.

Bizonyára lesznek szívszorító sorok is, hiszen ezeknek a gyermekeknek a számunkra teljesen természetes dolgok, tárgyak is elérhetetlenek

A csomagok értékét 8000 Ft-ban szabtuk meg, amelynek átadására december hónapban egy ünnepség keretében kerül sor. A kezdeményezés különlegessége, hogy a megajándékozott gyermekekről fénykép készül, amit az angyalkák a segítségért "cserébe" megkapnak emlékül a saját készítésű képeslappal együtt a gyermektől.

A gyermekek megírják a képeslapokat, mi pedig minden egyes gyermekhez az interneten illetve egyéb fórumon keresünk egy "szponzor-angyalt", aki teljesíti a kéréseket és így varázsolja széppé egy gyermek Karácsonyát!

Ha programunk felkeltette érdeklődését és szeretne csatlakozni "Pécel Angyalai köréhez", akkor várjuk jelentkezését a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen illetve a 06208012399 telefonszámon és kérjük, hogy a szándéknyilatkozat kitöltésével erősítse meg ajándékozási szándékát.

Letölthető szándéknyilatkozat itt!

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Február 24., Szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!