Programok Egyéb programok Áprilisi programok

Áprilisi programok

Jön a jó idő és egyre több programot szerveznek Pécelen. Igyekeztünk összeszedni az áprilisi kínálatot. Többek között lesz lovasnap, jótékonysági bál és komolyzenei koncert is. Ha valaki olyanról tud amiről mi nem és fontosnak tartja, hogy rajta kívül mások is elmenjenek a rendezvényre, az ossza meg velünk és rajtunk keresztül a nagyérdeművel is az információt.

Április 6-án, szombaton pécelinfo.hu-s bolhapiac a Szemere aulájában. Fergeteges vásári hangulat várható, nem érdemes kihagyni. Nézelődőknek, vásárlóknak ingyenes, árusítóknak helypénzt kell fizetni és regisztrálni is kell. További részletek itt.

Szombaton érdemes Isaszegre is ellátogatni, ahol az 1848-49-es forradalom áprilisi csatájára emlékeznek lovakkal, kézművesekkel, koszorúkkal és ünnepi beszédekkel. A csata felelevenítése látványosnak ígérkezik. További részletek.

Április 8-20-ig jótékonysági könyvbörzét rendeznek a Szemere Pál Művelődési Házban, ahol a leselejtezett könyveket lehet adomány ellenében elvinni. A befolyt összeget a városszépítésre ajánlották fel.

Április 13-án, szombaton a Nyitnikék óvoda jótékonysági bálját rendezik a Szemerében. A buli este hétkor kezdődik, a bevételt értelemszerűen az óvoda fejlesztésére fordítják.

Április 17-én, szerdán a Városi Zeneiskola tanárai adnak hangversenyt. A Zeneiskola Nagytermében 17:30-kor kezdődő előadás ingyenes. A programról bővebben itt.

Április 19-én Szöllősi Ferenc lakossági fóruma a Szemerében.

Április 21-én és 22-én szemétszedés a Föld napja alkalmából.

Április 26-án, pénteken Waldorf pedagógiáról tart előadást a Gödöllői Waldorf Iskola tanára a Művelődési Házban (a Ráday gimnázium korábbi épületéről van szó).

Április 27-én, szombaton megint egy lovas program. A Fáy Iskola rendezi meg sokadjára a Fáy Lovasnapot a Kishársasban. Lovas bemutatók, póni lovaglás, kézművesek és dísznövényvásár a kínálatban.

27-én tavaszi veszélyes hulladék gyűjtés is lesz a péceli Gazdaudvarban (Rét u. 1.) reggel 7 és 12 óra között.

Akinek ez nem elég és a rendszeres hétvégi flexelésben sem leli már örömét, az biciklizzen a környéken, kiránduljon a Csunya erdőben vagy túrázzon Isaszegre a piros jelzésen. Ja és foci minden mennyiségben.

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés