Programok Egyéb programok Mi már látjuk a hétvégét

Mi már látjuk a hétvégét

Május 30-án, 31-én és június 1-én annyi program lesz, hogy alig tudunk választani. Pénteken a DJ válogatott focizik a Gesztenyés óvodáért, szombaton Grillfesztivál gyerekprogramokkal gazdagon, vasárnap pedig kezdődik a péceli egyházak Felértékelés című rendezvénysorozata, de ezen a napon lesz a Trianoni megemlékezés is. Az ESE ráadásul szombaton ünnepli 25 éves évfordulóját.

Május 30-án, pénteken 16 órától a DJ válogatott focizik a péceli sportpályán. A meccs megtekintéséért nem kell fizetni, csak szurkolni kell. A jótékonysági torna után este buli a DJ-kkel. A belépő 1000 Ft, az este bevételét a Gesztenyés óvoda javára fordítják. Az esemény facebook oldala.

Május 31-én, szombaton ünnepli 25. születésnapját az ESE. Az ünnepséget Isaszegen rendezik, fellépnek többek között: Pitti Katalin operaénekes, Bródy János énekes, zeneszerző, Németh Kristóf színművész, Hegedűs Valér zongoraművész, Szilágyi Levente trombitaművész. A program délután 3 órakor kezdődik az ESE iszasegi épületében (Isazseg, Nap utca 2/b). Az esemény facebook oldala.

Május 31-én szombaton Grillfesztivál, főzőverseny, egész napos gyerekprogramok, ugrálóvár, ügyességi feladatok, koncertek stb. Pécelen reggel 7:30-tól késő estig a Kossuth téren, a szökőkútnál. További részletek a programról az esemény facebook oldalán. (Május 31-én grillfesztivál és gyereknap)

Június 1-én kezdődik a péceli egyházak és Pécel Város Önkormányzat szervezésében a Felértékelés programsorozat. Június 1-től június 7-ig előadások, beszélgetések és esti koncertek a Művelődési Ház kertjében. A programról további részletek a facebookon.

Június 1-én délután 5 órától Trianoni Megemlékezés a Történelmi Nemzeti Emlékparkban. A szervezők kérik, hogy mindenki vigyen egy szál virágot. Az emlékmű a Hősök útja végén található.

 pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Február 24., Szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés