Programok Egyéb programok Indul! Angol nyelvtanfolyam gyerekeknek.

Indul! Angol nyelvtanfolyam gyerekeknek.

Új, angol nyelvtanfolyamok indulnak gyerekeknek 2 éves kortól korcsoportokban Pécelen, a Lázár Ervin Művelődési Házban.

 

Tóthné Csohány Katalin vagyok, az LCF Clubs Hungary péceli képviselője, a Kids Club XVII. nyelviskola vezető tanára. Angol és latin szakos tanárként a XVII. kerületben tanítottam hét évig általános iskolában és gimnáziumban. Rákoshegyen élek férjemmel és három iskolás gyermekemmel.

2008. júniusa óta szervezem és vezetem a KIDS CLUB vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén. Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy sok gyermek nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon.

Így találtam rá a KIDS CLUB módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket, akár először találkozik egy kis óvodás az angol nyelvvel, akár egy nagyobbacska iskolás már több év óta tartó iskolai tanulás mellett vesz részt a játékos nyelvi órákon. Elsődleges célom, hogy a gyermekek sikerélményektől boldogan,angol tudásukra büszkén vegyenek részt a foglalkozásokon, hiszen az öröm és a pozitív megerősítés elengedhetetlen feltétele egy idegen nyelv sikeres elsajátításának.

 

Az angol nyelv beszédcentrikus és játékos tanítása mellett nem titkolt szándékom, hogy a gyermekek együtt játszva, egymásra figyelve egy igazi közösség tagjaiként  éljék meg a KIDS CLUB foglalkozásokon töltött időt. Ezt szem előtt tartva szervezek rendezvényeket, programokat és nyáron napközis táborokat óvodásoknak, kisiskolásoknak és tizenéveseknek.

Szeretettel várom az Ön gyermekét is klubtagjaink közé! Szívesen válaszolok kérdéseire telefonon vagy e-mailben.

THE KIDS CLUB Pécel

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 13., Csütörtök, Antal és Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés