Programok Kulturális programok Jótékony bálok

Jótékony bálok

A Szemere múlt heti báljával kezdődött és márciusig tart a jótékonysági bálok időszaka. Február 15-én a Petőfinek és a Harangvirág óvodának, március 8-án a Szivárvány óvodának, március 15-én pedig a 2119 Egyesületnek lesz jótékonysági bálja. Ez utóbbi bál bevételét a Nyitnikék óvodára fordítják.

Február 15-én rendezik a Petőfi Általános Iskola (az esemény facebook oldala) és a Harangvirág óvoda jótékonysági bálját. Ez utóbbi program a régi Művelődési Házban lesz. A rendezvényekre támogató jegyek is válthatók, érdeklődni az intézményekben lehet.

Március 8-án, szombaton 18:30-kor kezdődik a Szivárvány óvoda bálja a Szemere aulájában. Fellép a P.KABI.NET és a Kiscipő zenekar. Jegyeket az óvoda irodájában lehet rendelni személyesen vagy telefonon. Támogató jegyek itt is válthatók. További információ a facebook-on.

Március 15-én a 2119 Egyesület szervez jótékonysági bált. A bál fővédnöke Szűcs Lajos, a megyei közgyűlés elnöke. Fellép a Legvidámabb Barakk zenekar és Orosz György humorista. A program facebook oldala. További részletek a Nyitnikék óvodában és Kiss Krisztina szervezőnél (20/5980-053).

Tavaly 1.110.000 forinttal tudták támogatni a szervezők a Gesztenyés óvodát a bál bevételéből. Az akkori rendezvényről szóló videó itt tekinthető meg.

Lőrincrévi bál is lesz február 22-én, arról itt írtunk bővebben (Táncház és bál)

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés