Programok Sport programok

Sport programok

25. Csunya-kupa Pécelen

Idén 25. alkalommal rendezzük meg a Csunya-kupa futóversenyt és kerékpáros futamot, amelyen a Pécel könyéki Csunya-erdőt járjuk be. Fuss 200 m-es, 2.5 km-es, 5 km-es, 10 km-es vagy akár 25 km-es távjainkon erdei környezetben vagy kerékpározz az 5 km-es, illetve 20 km-es távunkon! Tölts el egy kellemes, sportos napot velünk 2014. május 17-én Pécelen!

Bővebben: 25. Csunya-kupa Pécelen

 

Sportrendezvények februárban

A pecel.hu-n remekül összeszedték, hogy milyen sportrendezvények lesznek az elkövetkező hetekben. Terematlétikai bajnokság, grundbírkozó bajnokság, foci torna, futókerékpár verseny ovisoknak.

Bővebben: Sportrendezvények februárban

   

Foci torna Pécelen

Baráti társaságok, lakóközösségek, munkahelyi közösségek, iskolai osztályok és ovis csoportok is nevezhetnek a tavaszi péceli foci tornára. Jelentkezni február 15-ig lehet emailen. A csapatok a Szemere Általános Iskola tornatermében és a Péceli SSE sportpályán játszanak majd februárban, márciusban és májusban. A nyertes vándorkupát kap.

Bővebben: Foci torna Pécelen

   

Mikulás kupa lovakkal

A Kistáltos Póni Klub 2006-ban szervezett először Mikulás kupát. Azóta évről évre egyre többen neveztek be a gyerekeknek meghirdetett lovas versenyre. Idén négy fős csapatok indulhatnak, a lovagló tudás nem elvárás, de előnyt jelent. Nézni is jó lesz.

Bővebben: Mikulás kupa lovakkal

   

Szivacskézilabda kicsiknek

Szeptemberben sikeresen elindult Pécelen a szivacskézilabda. Húsz alsó tagozatos lány és fiú kezdte el az edzéseket a PIOK Szemere Pál Általános Iskola tornatermében. További jelentkezőket várnak az ificsapatba felsős és gimnazista korosztályban is.

Bővebben: Szivacskézilabda kicsiknek

   

Bringára hív a sportreferens

Biciklizésre hívja a pécelieket az önkormányzat új sportreferense. Csuez László vezetésével október 27-én, délelőtt 11 órakor indul a csapat Isaszegre. Az új oktatási referens már hat olimpiára tekert el.

Bővebben: Bringára hív a sportreferens

   

1. oldal / 6

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Május 19., Vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés