Programok Sport programok Csunya kupa, ami a lényeg

Csunya kupa, ami a lényeg

Exkluzív interjú a szervezőkkel. Megpróbáltunk belehelyezkedni a tegnap nevezett, a versenyről semmilyen részletet nem ismerő, a csunyakupa.hu-t és a pécelinfo.hu facebook oldalát rendszeresen nem látogató átlagos induló helyébe. Reméljük itt mindenre választ kap.

Mikor kezdődik a verseny? Mikorra kell odaérni?

A kutyások reggel 8-kor rajtolnak, az ovis futamot 9-kor indítjuk, a 2,5 km-es futást pedig 9:15-kor. A hosszabb távokon bringázók és futók 10 órakor 5 perces késleltetésekkel kezdenek. Javasoljuk, hogy mindenki legalább fél órával a rajt előtt érkezzen, mert a nevezési pultnál is kell regisztrálni, nyilatkozatot aláírni és a rajtszámot is át kell venni.

Ha kocsival megyek, hol tudok megállni? A gyerekkel nem akarok sokat gyalogolni.

Az autóval érkezőknek javasoljuk, hogy parkoljanak a környező utcákban, ne akarjanak egészen az iskoláig jönni, mert az a rész le lesz zárva. Környező utcák a parkoláshoz: Jókai utca, Thököly utca, Tarcsai utca, Arany János u., Bocskai utca, Vörösmarty utca. Szerintünk a futás és bringázás előtt egy kis bemelegítő séta még belefér.

Vigyek magammal valamit?

Bringások hozzanak sisakot, a 20 kilométeres távon ez kötelező. A kutyások pórázzal és ha szükséges szájkosárral/szájszíjjal készüljenek.

Frissítővel hogy készüljek?

Fél literes ásványvíz, csoki, müzli minden befutónak jár. A 20 kilométeres bringás és 10 kilométeres futó szakaszon frissítő pontok is lesznek. Minden beérkező kap egy tál tésztaételt az energia pótlására.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Táskát vigyek? Sok ajándék lesz?

Jó a kérdés. A rengeteg szponzornak köszönhetően csilió ajándékot tudunk kiosztani. A fent felsorolt frissítőkön túl 100 pólóval várjuk a befutókat. Az ovisok Dörmögő Dömötör magazint és kulcstatót kapnak, a kisiskolások Garfield magazint. Minden kutyás induló kap Petissimo vásárlási utalványt. További ASA (baseball sapkák, törölközők, strandjátékok), Diákhitel Központ (tollak, pénztárcák, kalapok, órák, napszemüvegek, diákigazolvány tartók), Don Pepe (utalvány), Best Life (fitness terem bérlet), Röpte (tenisz bérlet), Budapesti Értéktőzsde (jegyzetfüzet, tollak) ajándékokat sorsolunk ki a résztvevők között.

Akkor itt tulajdonképpen mindenki csak nyerhet?

Igen. De természetesen az elsők külön ajándékokban részesülnek és érmeket is osztunk.

Mit tudok csinálni a futamok között?

Először is lesz bemelegítés. Kállai Ildikó fitness világbajnok elvállalta, hogy kétszer, a 9-kor induló ovis és a 10-kor induló futamok előtt 5-10 perces bemelegítést tart. Másrészt a versenyzők viszonylag folyamatosan fognak célba érkezni, nekik lehet szurkolni. Végül, de nem utolsó sorban a péceli bmx-es fiúk bemutatóval készülnek. Az iskolától kb. 300 méterre található saját készítésű pályájukon parádéznak 10:30-tól. (Bmx az életük)

A verseny teljes ideje alatt DJ szórakoztatja a társaságot.

A rajt után magamra vagyok hagyva az erdőben?

Nem. Az útvonalat táblákkal, krétával, szalagokkal jelöljük, de több ellenőrző pontot is felállítottunk. Az Eleven Egyesület, a Mozdulj Pécelért tagjai és a Petőfi iskola tanárai mellett polgárőrök is segítségetekre lesznek a terepen.

Meddig kell maradni?

Ameddig jól esik, de reméljük minél tovább. Az eredményhirdetéseket 11:30-ra tervezzük.

Ez tök jó lesz, szólhatok még ismerősöknek, hogy jöjjenek?

Igen.

Mi van ha esni fog?

Eső nap nincs, úgyhogy ha eső lesz akkor igazán csúnya lesz...

További információk, térképek a csunyakupa.hu-n és az esemény facebook oldalán.

 

Szponzorok, támogatók:


{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés