Programok Sport programok Mikulás kupa lovakkal

Mikulás kupa lovakkal

A Kistáltos Póni Klub 2006-ban szervezett először Mikulás kupát. Azóta évről évre egyre többen neveztek be a gyerekeknek meghirdetett lovas versenyre. Idén négy fős csapatok indulhatnak, a lovagló tudás nem elvárás, de előnyt jelent. Nézni is jó lesz.

"Mikulás bácsi csapatversenyben dönti el, ki a legjobb lovas a vidéken." - olvasható a Mikulás kupa facebook oldalán. A versenyen négy fős csapatok indulhatnak, ahol mindenki testre szabott feladatot kap, tehát ha valaki nem tud lovagolni, még beférhet a csapatba.

Németh Magdolna, lovasoktató elmondta, hogy idén december 8-án 10 órakor kezdenék a csapatversenyt. A versenyen induló minden gyereknek szeretnének Mikulás csomagot adni és a Mikulás a szülővel előre egyeztetett instrukciók alapján dorgál vagy dícsér. Zsíros kenyérrel és forró teával is készülnének, amihez még támogatókat és önkénteseket keresnek. A versenyt idén a Kishársas lovardájában tervezik megrendezni.

Fotó az egyik korábbi kupáról

További információt a verseny facebook oldalán és a Kistáltos Póni Klub elérhetőségein ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ) lehet szerezni.

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés