Programok Sport programok Sportrendezvények februárban

Sportrendezvények februárban

A pecel.hu-n remekül összeszedték, hogy milyen sportrendezvények lesznek az elkövetkező hetekben. Terematlétikai bajnokság, grundbírkozó bajnokság, foci torna, futókerékpár verseny ovisoknak.

Általános iskolai terematlétikai bajnokság: A versenyen részt vehetnek: A város általános iskoláinak 7.-8.osztályos leány és fiú tanulói. A verseny ideje: 2014. február 4. (kedd) 15 óra. Helyszíne: Szt. Erzsébet Katolikus Iskola. Az 1.-3. helyezettek éremdíjazásban részesülnek.

Általános iskolai grundbirkózó bajnokság: A versenyen részt vehetnek: a péceli általános iskolák 3.és 4. osztályos leány és fiú tanulói, a versenyt súlycsoportonként bonyolítjuk le. A verseny ideje: 2014. február 11. (kedd) 15 óra. Helyszíne: PIOK Szemere Ált. Iskola aulája Minden súlycsoport 1.- 3. helyezettje éremdíjazásban részesül.

Városi középiskolai terematlétikai bajnokság: A versenyen részt vehetnek: a város középiskoláinak 9.-12. osztályos leány és fiú tanulói. A verseny ideje: 2014. február 13. (csütörtök) 15 óra. Helyszín: PIOK Ráday-Szemere tornaterem. Az 1.-3.helyezettek éremdíjazásban részesülnek.

Iskolai osztályok és péceli csapatok kupája: 1. forduló: február 22 és 23-án 9 órától. Helyszín: PIOK Ráday-Szemere tornaterem. Rendező: Spartacus SE önkormányzati segítséggel. Egy azon évfolyam osztályai mérkőznek egymással. Max. 10 fő lehet egy osztályban akár vegyesen is! Jelentkezés módja: 02.15-ig lehet e-mailben a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Óvodások futókerékpár versenye: A versenyen részt vehetnek : -3, -4, -5 éves óvodás leányok és fiúk. A verseny ideje: 2014.február 23. (vasárnap)10 óra. Helyszín: PIOK Szemere Ált. Iskola aulája. Minden korosztályt külön értékelünk az elért időeredmény alapján, külön a lányokat és a fiúkat, de senki nem marad ajándék nélkül!

Jelentkezni, illetve a versennyel kapcsolatban érdeklődni lehet az alábbi telefonon: 06/20/579-1144 és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen.

Márciusban megrendezendő sportversenyek előzetese:

A város kiemelkedő sportolóinak jutalmazási ünnepsége: március 14. (péntek) 15 óra Helyszín: PIOK Szemere Ált. Iskola ebédlője.

15 órás ünnepi floorball torna: március 15. (szombat) 06 - 21 óráig Helyszín: PIOK Raday-Szemere tornaterem.

Iskolai osztályok és péceli csapatok kupája 2.forduló: márc. 22-23. 9 órától Helyszín: PIOK Ráday-Szemere tornaterem. Rendező: Spartacus SE önkormányzati segítséggel.

"Tavaszi hadjárat": több hét végén kerékpáros túrák a környező településekre. Ha a benyújtott pályázat sikeres lesz, a résztvevők komoly ajándékokat nyerhetnek és emlékplaketteket vehetnek át.

Forrás: pecel.hu

Kapcsolódó: Foci torna Pécelen

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés