Szivacskézilabda kicsiknek

Szeptemberben sikeresen elindult Pécelen a szivacskézilabda. Húsz alsó tagozatos lány és fiú kezdte el az edzéseket a PIOK Szemere Pál Általános Iskola tornatermében. További jelentkezőket várnak az ificsapatba felsős és gimnazista korosztályban is.

Pécel Város Sportegyesületének Kézilabda Szakosztálya folyamatosan várja azok jelentkezését, akik városunkban szeretnének kézilabdázni. A kicsiknek szivacs kézilabdára van lehetőségük. A gyerekek hetente kétszer tanulják és gyakorolják a kézilabdázás elméleti és gyakorlati alapjait.

Az edzéseket Szalontai László edző tartja hétfőn és csütörtökön délután 16 órától 17 óráig a PIOK Szemere Pál Általános Iskola tornatermében.

Szeretettel várnak minden érdeklődő kisdiákot, sportolni szerető alsó tagozatos tanulót. Továbbá felsős és gimnazista fiatalok jelentkezését is várják az ificsapat edzéseire.

Jelentkezni, érdeklődni Szalontai László edzőnél lehet a 06 30 900 4331 telefonszámon, laszlo.szalontai16(kukac)gmail.com email címen vagy a tornateremben edzésnapokon.