Dossziék Csatári dűlő

Csatári ügyek

Jól halad az útépítési kezdeményezés

Alig több mint egy hete volt az a lakossági fórum, amin a Tas, Huba és Csatári utca felső részének lakói megismerkedhettek az útépítési tervekkel. A szervezők szerint rövid idő alatt nagyon sok támogató aláírás gyűlt össze. A Tas utcában már meg is van a 66 százalék feletti támogatottság.

Bővebben: Jól halad az útépítési kezdeményezés

 

Újabb lakossági összefogásból megvalósuló út a láthatáron

December 3-án lakossági fórumot tartottak a Tas, Huba és Csatári utcák lakói. A jelentős önkormányzati hozzájárulás és a kedvező árajánlat mellett lehetőség van arra, hogy a három utca szilárd burkolatot kapjon.

Bővebben: Újabb lakossági összefogásból megvalósuló út a láthatáron

   

Útépítés: szűk a mozgástér

Szöllősi Ferenc polgármester április 19-én tartotta lakossági fórumát. A meghirdetett program szerint elsősorban az útépítésekről volt szó. Az előadáson több képviselő és az önkormányzat műszaki előadója is részt vett. Egyértelmű, hogy a város költségvetési helyzete nem teszi lehetővé az önkormányzati útépítést. A pécelinforól letölthető a teljes prezentáció.

Bővebben: Útépítés: szűk a mozgástér

   

Sebességkorlátozás a Csatárin

30-as sebességkorlátozó táblákat helyeztek el a Csatári dűlőn. Információink szerint az elkövetkező hónapokban a rendőrség többször ellenőrzi a korlátozás betartását. A táblák mellett felszerelték a közvilágítást a Napsugár és Levendula utcákban.

 

Bővebben: Sebességkorlátozás a Csatárin

   

Újabb kezdeményezés a Csatárin

Újabb kezdeményezés formálódik az újonnan beépített Csatári dűlő útjainak fejlesztéséért. A szervezők egy levelet küldtek el nekünk, amiben a Polgármester Úr támogatását kérik. A levelet a lakók is megkapják. Ahogy eddig, úgy ezt követően is lehetőséget kívánunk biztosítani az ilyen típusú szerveződéseknek, úgyhogy várjuk a fórumban az észrevételeket. 

Bővebben: Újabb kezdeményezés a Csatárin

   

Egyeztetés a Csatáris ügyekről

A Csatári dűlő fejlesztési lehetőségeivel kapcsolatban október 26-án egyeztetés volt a Polgármester irodájában. A Csatárisokat három lakó képviselte. A továbbiakban az egyeztetésről készült emlékeztető olvasható.

Bővebben: Egyeztetés a Csatáris ügyekről

   

1. oldal / 4

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 18., Csütörtök, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés