Dossziék Választás 2014 MSZP-DK-EGYÜTT Sarlós Imre - polgármesterjelölt, 07-es körzet képviselőjelölt

Sarlós Imre - polgármesterjelölt, 07-es körzet képviselőjelölt

Választás 2014 - MSZP-DK-EGYÜTT

„Igazi közösség csak ott jön létre, ahol az emberek rejtélyes módon szeretik egymást. Vagyis barátok. Minden érdeken, valláson, politikán, társadalmi helyzeten és világnézeten túl.”. (Müller Péter)

Tisztelt Választópolgárok! Kedves Barátaim!

Október 12-én újra választunk. Úgy gondolom, nekünk pécelieknek, ez a legfontosabb választás 2014-ben, hiszen ekkor döntünk arról, hogy az elkövetkezendő pár évben kiknek a kezébe adjuk városunk irányítását. A döntés nem egyszerű, hiszen a választási kampány során sok információ, sok benyomás éri az embert: hogyan is válassza ki a jelöltek közül, hogy kikre bízhatja otthona sorsát? Kik azok, akikben lehet hinni, akik valóban úgy fogják Pécelt vezetni, ahogy azt ígérik? Választani azért is nehéz, mert sokan bele vagyunk fáradva a nagypolitikába, elegünk van a sárdobálásból, az egymásnak feszülő pártokból, a demagóg és populista kampányból.

Mélységesen elítélem az olyan jellegű politizálást, amely az embereket megosztja. Azt sem hiszem, hogy egy párt képes csakis megoldást nyújtani a problémákra, hiszen a világ, országunk, a Pécelen élők nem „fehérek vagy feketék”, hanem különböző emberek összessége.

Ezért vallom, hogy a közösségi szemlélet, a közösségi összefogás és együttműködés a záloga egy nyugalmas otthonnak, egy békés, fejlődő Pécelnek!

Képviselő-jelöltjeink és magam is így gondolkozunk. Amikor elhatároztuk, hogy megmérettetjük magunkat az önkormányzati választásokon, a legfontosabb az volt: hiszünk-e mindannyian a közösségben: Pécelben! Hisszük és tudunk is tenni azért, hogy városunk valódi otthonná váljon, ahol a közösségi gondolkodás a meghatározó, és egyben ez Pécel fejlődésének záloga is! Számítunk az Önök támogatására, ahogy Önök is számíthatnak ránk!

Tisztelettel és barátsággal,

Sarlós Imre

Egy közösség, egy otthon, egy város! című hitvallásunk itt olvasható.

Programunkat itt ismerhetik meg, az egyéni választókerületek programja hamarosan.

Keressenek minket a Facebookon is, Közösség Pécelért