Hírek Helyi hírek Normál helyi Nem kell elkeseredni, jön másik

Nem kell elkeseredni, jön másik

Egyre több helyről jelennek meg kedély-javító közlemények az agglomerációs közlekedés átalakításáról. Február 4-én ismét leült egymással Szűcs Lajos, a Pest megyei közgyűlés elnöke és Simon Gábor a Volánbusz Zrt. vezérigazgatója. Az utazóközönség semmit sem fog észrevenni - hangzott el a megbeszélésen.

A kezdeti kaotikus kép kezd letisztulni és egyre több helyről érkezik ígéret, hogy a közlekedés átszervezése az utasokat nem fogja érinteni. Bár konkrétumokat továbbra sem lehet tudni, az utóbbi hetek közleményeiből az olvasható ki, hogy semmi sem fog változni, vagyis lehet, hogy nem lesz 169-es de lesz helyette valami, ami ugyanolyan jó lesz mint a korábbi.

Február 4-én Szűcs Lajos Pest megyei elnök Pánczél Károly országgyűlési képviselővel és Simon Gáborral, a Volánbusz Zrt. vezérigazgatójával egyeztetett a helyzetről.

A Pest megye honlapján olvasható közlemény szerint a "szolgáltató váltásnak ugyanis úgy kell lezajlania, hogy az az utazóközönség számára észrevétlen legyen". A találkozón továbbá elhangzott, hogy a Volán megkezdte a felkészülést, hogy a májusi átadás-átvétel simán menjen. A Volánbusz Zrt. "biztosítani fogja a megfelelő infrastruktúrát a közlekedésre az érintett településeken".

Korábbi írásaink a témában:

- Új tendert ír ki a Volánbusz

- A Pest Megyei Közgyűlés is beszállt az egyeztetésekbe

- Tarlós: sikerült tisztázni a helyzetet

Sok morcos ember a 169-es miatt

- A BKK visszavág: tülekedés a buszok körül

- A Volánbusz veheti át a 169-es járatot

- A Budakeszi önkormányzat sem tudott a busz-váltásról

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!