Hírek Helyi hírek Normál helyi Benzinkút épül az M0-ás lehajtónál? - frissítve

Benzinkút épül az M0-ás lehajtónál? - frissítve

Sok találgatás látott napvilágot az M0-ás péceli lehajtójánál zajló földmunkákról. A hullámra mi is felültünk, benzinkútról, bevásárlóközpontról szóltak az elképzelések. Végül kiderült, hogy földgázszállító vezeték épül. Ennek ellenére remek fotókat kaptunk.

A napokban mi is észrevettük, hogy munkagépek szállták meg a város határában található körforgalom eddig elhagyatott kijáratát. A facebook-on talált bejegyzés aztán logikus magyarázattal is szolgált. A közösségi oldalra elhelyezett kép szerint "benzinkút épül" az M0-ás péceli kihajtójánál.

Gondoltuk, hogy egy benzinkútról csak van információja valamelyik érintett önkormányzatnak, így telefonálgatni kezdtünk.

Eredeti kép a helyszínről

A péceli önkormányzatnál nem tudtak részleteket az építkezésről, hamar kiderült, hogy a terület a XVII. kerületi önkormányzathoz tartozik. A szomszéd kerület sajtósai rövid válaszukban jelezték, hogy nekik sincs hivatalos információjuk a földmunkákról. A válasz szó szerint „Rákosmente Önkormányzata az M0 autóút péceli kihajtójánál lévő területre vonatkozóan nem adott ki építési engedélyt, illetve építési engedély kérelem sem érkezett a Hivatalhoz. Az önkormányzat kivizsgálja a bejelentést, és amennyiben szabálytalanság történt megteszi a szükséges lépéseket.”.

Végül a legegyszerűbb megoldás vezetett sikerre. A helyben dolgozó munkások megkérdezése elhozta a választ. Eszerint kamionparkoló épül a város szélén - legalábbis jelen információink szerint.

Update: a helyzet sokkal prózaibb, a körforgalomnál a Magyar-Szlovák összekötő földgázszállító vezeték épül, amihez felvonulási területet építenek.

De ha jobb ötlete van, akkor küldjön nekünk photshop-olt képet a helyszínről. Mit képzelne el a város határában? Mi egy dubai tornyot:

 

Strand japán módra

Halálcsillag (via facebook), Pécel címeres birodalmi lépegetővel és hóban játszadozó birodalmi katonákkal, fantasztikus:

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!