Hírek Helyi hírek Normál helyi Közétkeztetés változásai Pécelen

Közétkeztetés változásai Pécelen

2013. február 1-től lépett életbe az étkezési díjakat tartalmazó rendelet módosítása. Az étkezések elleneértékét február 1-től nem előre, hanem utólag kell fizetni.

 

Ha esetleg valaki örülne, hogy ezentúl - vagy legalábbis február hónapra - nem kell az étkezésért fizetni, rossz hírünk van számukra. Nem lesz a közétkeztetés ingyenes, ezentúl utólag kell fizetni az étkezésért. Több fizetési mód közül lehet/ett választani (a hónap elején kellett választani a fizetési módok között): átutalás, csekkbefizetés vagy készpénzzel a Hivatal Pénztárában. Az illetékesek elmondása szerint, aki az átutalásos megbízást választotta, annak minden hónap végén a kezébe adják az átutalásos számlát, s az alapján tudja az összeget kiegyenlíteni. Ha a csekkes befizetést választottuk, akkor a számlát és a csekket kapjuk meg, majd utána a postán tudjuk befizetni. Míg a készpénzes fizetésnél, be kell fáradni a Polgármesteri Hivatal Pénztárába.

Változik az ebédek lemondása. Eddig az adott napon reggel még vissza tudtuk mondani az ebédet. Mostantól a lemondás, csak az azt követő munkanaptól lesz érvényes. Ternészetesen, ha valaki később szeretne még ebédelni, abban az esetben, mindenképpen jelezni kell, ha ismét kérünk ebédet, mert esetleg másnap éhesek maradunk.

Az étkezési díjak változását és a heti menüt is megnézehtik Pécel város honlapján.

 

Forrás: www.pecel.hu

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!