Hírek Helyi hírek Normál helyi A péceli csapat visszalépett a Megyei I-ből

A péceli csapat visszalépett a Megyei I-ből

A Pécel-Elitsec SSE felnőtt foci csapata február végén visszalépett a megyei első osztályból. A focisták a tavalyi sikeres menetelés után jutottak fel az első osztályba. A 15. forduló végén - egy győzelemmel és egy döntetlennel - az utolsó előtti, 15. helyen álltak. Kerestük a klub elnökét, aki későbbre ígért részletesebb magyarázatot.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának honlapján olvasható közlemény szerint a Péceli SSE felnőtt csapata visszalépett a Pest megye I. osztályból. A visszalépés az U19-es csapatot nem érinti.

A fiúk a 2011-12-es bajnokságban szerezték meg a megyében az abszolút elsőbbséget és kerültek egy osztállyal feljebb. Az előírt meccsek felét már lejátszotta a csapat, a fennmaradó játékokra az ellenfelek automatikusan megkapják a 3-3 pontot.

"A versenybizottság a visszalépésről szóló beadványban foglaltakat határozatában tudomásul vette, ezt követően a Péceli SSE sportszervezetének elnöke a klub fellebbezési jogáról írásban lemondott. A hatályos szabályzatok értelmében a felnőtt péceli csapat kizárásáról a fegyelmi bizottság hivatott dönteni." - olvasható a megyei szövetség honlapján.

Megkerestük Dolhai András, a klub elnökét, aki azt mondta, hogy a visszalépésnek több oka van, "elsődleges oka a finanszírozás". Későbbre részletes magyarázatot is ígért.

Fotó: Péceli SSE

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 23., Vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!