Ennyi volt

Igen, jól látják, letiltottuk és töröltük a hozzászólásokat. Nem, nem azért mert megfenyegettek minket. Ja és persze szar érzés, hogy ezt meg kellett lépnünk.

A fórumot egy jó dolognak tartjuk. Még a névtelen kommentelés lehetőségét sem tartjuk ördögtől valónak. Szükség van egy helyre ahol az emberek gyorsan és könnyen elmondhatják véleményüket.

A probléma ott van, amikor tudatosan vagy kevésbé tudatosan a helyi politikusok is erre a fórumra terelik a "beszélgetést". Nem bírnak különbséget tenni két dolog között: ami a fórumba megjelenik és ami a cikkben van leírva. Mit várjunk az egyszerű kommentelőtől, amikor a hivatalból is inkább írogattak a fórumra névtelenül, minthogy írtak volna egy normális közleményt, amit hírként megjelentetünk.

A választások közeledtével pedig jönnek az önjelöltek, akik szintén a fórumon, névtelen beírogatásokkal akarják magukat helyzetbe hozni, ahelyett, hogy bejelentkeznének nálunk vagy küldenének nekünk egy emailt, hogy "hahó, itt vagyok, erről is lehetne írni valamit".

Az, hogy az egyszerű troll a fórumban írogat még OK, de hogy két potenciális képviselő/polgármester jelölt itt írogat egymásnak névtelenül, az olyan béna. Ehhez nem fogunk asszisztálni.

Ráadásul aztán mindkét névtelenül kommentelő minket hívogat. Ez meg unalmas.

A pécelinfo.hu továbbra is marad olyan, amilyen volt: független hírszolgáltató.

Ami még mindig elérhető:

- a facebook oldalunkra még lehet írogatni;

- ha valaki nagyon fontos közérdekű ügyet lát, írja meg nekünk;

- ha valaki cikket akar írni valamiről, küldje el nekünk;

- ask.fm/pecelinfo oldalon névtelenül is el lehet küldeni minket a halálba;

- grinchebbek leszünk grinchnél.

- beindítunk egy cicaharc sorozatot, ahol hetente (választások közeledtével lehet, hogy sűrűbben) a legjobb facebook bejegyzésekből válogatunk, így valamennyire a nép hangja is megjelenik majd (az első itt van).

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Október 22., Kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!