Hírek Helyi hírek Normál helyi Támogató vállalkozókat keresünk

Támogató vállalkozókat keresünk

Olyan péceli vállalkozókat keresünk, akik segítségével egységes csapatpólót készíthetnénk a Péceli Párducok 3 csapatának az idei UltraBalaton futóversenyre.


Idén (immáron negyedik alkalommal) egy 12 fős és két 3 fős csapattal vág neki a Péceli Párducok futócsapata a 220 km-nek, 2017 május 20-21-én a Balaton körül.

 


Köszönjük az idáig jelentkezett támogatóknak!

Proactive Sportphysohttp://sportphysio.blog.hu

Balance 2000 Kft.https://balance2000.hu/

Spájz Biobolt https://www.facebook.com/spajz.gorlz.9/

Takács Csabahttps://www.facebook.com/csaba.takacs.94

Mareco s.r.o.http://www.mareco.sk/


 

Ezt a távot kb. 20-22 óra folyamatos futással fogjuk teljesíteni, egymást váltogatva. Ultafutó legendánk, Halama Levente (aki tavaly 2. helyen végzett) idén sajnos nem indul egyéniben, mert egy nagyon fontos versenyre készül, nyáron rajthoz áll a 24 órás Ultrafutó Világbajnokságon Belfast-ban!

Szeretnénk az eseményre mindenkinek egyforma, technikai futópólót gyártani, amelyen megjelenik elöl a Péceli Párducok grafikája, hátul pedig a támogatóink logója. Összesen körülbelül 30-35 pólóra lesz szükségünk, amelyet a "42k Kreatív Futópólók" szintén támogatásként, nagyon kedvezményesen gyárt le nekünk.

Ha péceli üzleted, vállalkozásod van és szívesen támogatnád a város futócsapatát, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot. Minden szerény támogatásnak is örülünk! A támogatásért cserébe feltesszük a logódat a futópólók hátára és a támogatókat megjelenítjük a pécelinfo.hu oldalon is. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

 

Kapcsolat:

Oertel Nándor
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
+36 30 8353499

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Október 22., Kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!