Hírek Helyi hírek Normál helyi Négy kihagyhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

Négy kihagyhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

Véget ért a nyári időszak, beköszöntött az ősz a maga hűvösebb és és esősebb idejével. Ilyenkor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és az ősziesebb kiegészítőit is. Azonban a divat minden évben nagy mértékben változik ezzel együtt a kiegészítők stílusa is. Ennek ellenére vannak olyan klasszikus és divatos darabok, amik stílusuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból.
Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, ami minden ősszel tökéletes darab egy férfinak.

 


Karkötő


Manapság egyre több férfi is elkezdett karkötőket hordani, hiszen nemcsak, hogy szépek és stílusosak, azonban rengeteg olyan darab van, amit különböző hasznos tevékenységekre fel lehet használni. A Trendhim nevezetű, dán webshopban igen széles a kínálat karkötők terén is, hiszen a masszív paracord anyagból fonott karkötőkön kívül számtalan bőrből vagy gyöngyből készült darabot is megtalálunk. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit kevesen tudnak, hogy a paracord anyagot rengeteg országban általános hadi kötélzetként is használják, hiszen azon kívül, hogy 250 kilogramm teherbírású kibontva akár három méter is lehet.


Csokornyakkendő


Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan elegánsabb ruházatot, amihez egy hagyományos nyakkendő vagy egy manapság nagyon népszerű csokornyakkendő tökéletes kiegészítő. Az online áruház kínálata között az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a színesebb, bohémabb darabokig minden fajta megtalálható. Fontos tudnunk, hogy a kiegészítő, már teljes mértékben a hétköznapi divat részéve vált, hiszen egy sötétebb nadrággal, klasszikus fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel minden férfinak tökéletesen áll.



Nadrágtartó


A nadrágtartó régiesebb néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, azonban az elmúlt tíz évben a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűség miatt.
Az angolszász kultúrákban rengetegen használják a kiegészítőt hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.



Díszzsebkendő


Az elmúlt években népszerűvé vált díszzsebkendőt viselni a férfiak körében hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt mind egy zakót  egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyediséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe.

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak ezen felül pedig az esetleges problémák esetén egy egész év pénzvisszaterítést is biztosít a cég minden vásárlójuknak.

 

(x)



pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 27., Szombat, Olga és Liliána napja van. Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!