Hírek Helyi hírek Normál helyi Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete

Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete

Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete 2017 óta működő szervezetünk eleinte 10 taggal indult, ami mára már 26 állandó tagot számlál.

Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezetként is térítésmentesen, szabadidőnkben látunk el szolgálatot.

Küldetésünk a tűzmegelőzés, tűzvédelmi kárelhárítási és mentési feladatok ellátása, továbbá működésünk fontos része az ifjúság nevelése és hagyományok ápolása.

 

Pécelen és vonzáskörzetében teljesítünk szolgálatot, de szeretnénk, ha tevékenységünk kiterjedhetne Budapest legtöbb kerületére is, melyhez további leendő tagjainkat várjuk szeretettel, toborzásaink folyamatosak.

Önkénteseink között dolgozik hivatásos mentős, orvos, nővér, katona, rendőr, sőt tűzoltó is és még sokan mások, akik idejüket nem sajnálva nyújtanak segítséget bajbajutottaknak.

Nyugállományú tűzoltó vagy katona tagjaink sok éves szakmai tapasztalataikkal és személyes jelenlétükkel segítik mindennapi munkánkat és támogatják szakmai fejlődésünket.

Rendszeresen veszünk részt rendezvényeken, falunapokon vagy összejöveteleken. Vállalunk tűzoltó és mentős bemutatókat, események biztosítását, munkavédelmi oktatást, favágását, tűzijáték üzemeltetés, biztosítását, légi felvétel készítést, valamint szivattyúzást és medencetöltést.

Büszkék vagyunk, hogy immáron rendelkezünk egy vidám tűzoltóautóval is, mellyel a gyermekeket szoktuk meglepni. Meseautónk is adományokból készült el és örömmel veszünk részt vele bemutatókon, mindig óriási sikerrel.

A segítségnyújtás mellet hitvallásunk, hogy tanítsunk, oktassunk, motiváljunk a közös összefogásra, felhívjuk a figyelmet a prevencióra és megszerettessük, megismertessük ezeket a gyönyörű, de nagyon nehéz szakmákat.

Weboldal: https://keszenletituzoltosag.hu/

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 13., Csütörtök, Antal és Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!