Programok Egyéb programok Vega főzőtanfolyam Pécelen

Vega főzőtanfolyam Pécelen

Vega főzőtanfolyam Pécelen

Főzőtanfolyam Jakab Katával: Gyere el a főzőtanfolyamomra és engedd meg, hogy megmutassam Neked, hogyan lehet olyan egészséges ételeket főzni és sütni, melyek nem csupán jót tesznek Neked, de bónuszként még finomak is!


Egy finom pohár tea mellett elmesélem azokat a dolgokat, melyek szerintem fontosak, aztán az ezt követő jó hangulatú főzőcske közben felteheted saját kérdéseidet, melyek régóta foglalkoztatnak vagy akár csak abban a pillanatban jutnak eszedbe.

Természetesen le is írhatod azokat az elméleti és gyakorlati tanácsokat, melyeket megbeszélünk, hogy később is fellapozhasd a jegyzeteidet. Ezután megebédelünk ( megesszük, amit főztünk :P ), a „maradékot” elcsomagoljuk, hogy kíváncsi családtagjaidnak is meg tud mutatni, miről szólt az együtt töltött délelőtt. Sőt, a recepteket is megkapod, hogy otthon bármikor megfőzhesd az általam összeállított menüsort, akár részleteiben, akár egészében.

Húst nem fogunk főzni, de én nem foglak rábeszélni a "vegaságra"! Szerintem ez mindenkinek a saját dolga!

vega főzőtanfolyam pécelenFontos tudnod, hogy az általam vezetett tanfolyamokon nem használunk húst, tojást és tejterméket, akad viszont sok friss gyümölcs, zöldség, gabona, teljes őrlésű liszt, hüvelyes és némi szója. Tehát az általam képviselt vonal mindenképpen vegetárius ( pontosabban mondva vegán ), de ha Te nem vagy vega, akkor is itt a helyed, abban biztosan egyetértünk, nem kell mindennap húst enni. A tanfolyamon készített ételek kiváló kiegészítői lehetnek az általad otthon főzött és fogyasztott egyéb fogásoknak, melyekkel színesítheted a már megszokott repertoárodat és választ találhatsz az élet nehéz kérdéseire is, miszerint "mi legyen ma a vacsora?" :)

A következő tanfolyam: 2010. május 15. 9:00 - 14:00 Pécel

Részvételi díj: 7.000 Ft 


Jelentkezni az:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címre küldött levéllel lehet.
További információ: vegakonyha.com

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 23., Kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés