Programok Kulturális programok Ráday kultúra és borünnep

Ráday kultúra és borünnep

Május 1-én és 2-án immár második alkalommal kerül megrendezésre a péceli borfesztivál. A 2008-ban rendkívül sikeres és színes programokkal tarkított rendezvényre idén is várják a jelentkezőket: vásározókat, árusokat, főzőversenyen induló csapatokat.

A kulturális programokkal kapcsolatban érdeklődni Bartha Attiláné alpolgármesternél a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen lehet.

A főzőverseny helye és ideje: Pécel, Ráday Kastély kertje 2010. május 1. 9 óra. A csapatok maguk gondoskodnak a főzőeszközökről, nyersanyagokról és a verseny „finom eredményeinek” értékelése és elfogyasztása után a terület rendbe hozataláról. Minden versenyre benevező csapat a helyszínen kap: egy asztalt és 1 pár padot, 3 x 3 m-es sátrat és fa tüzelőanyagot (amennyiben más típusú anyagot kívánnak felhasználni a főzéshez, azt a csapatnak kell biztosítani).

Nevezni a nevezési lap kitöltésével lehet. Nevezési határidő: 2010. április 23. 12 óra

Kapcsolattartó személy: Sarlós Imre Alpolgármester (06 – 209 – 435 - 297) és  Gera Zoltán Oktatási referens (06 – 209 – 298 - 901)

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 23., Kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés