Programok Sport programok Péceli majális - frissítve

Péceli majális - frissítve

Gyermeknapi majális lesz május 15-én szombaton Pécel közepén, a vasúthoz közel az ún. Zöld tócsa horgásztó és szabadidőparkban. Vetélkedők, ügyességi versenyek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

A korábban meghirdetettől eltérő időpontban, nem május 1-én, hanem május 15-én várják az érdeklődőket a horgásztónál.

Programok:

09.00 órától gyülekező,nevezés(ingyenes) a programokra.

10.00 órától kerékpáros, BMX-es „kaszkadőrök" koptathatják pályánkat. Előkészület a fantasztikus, nyálcsorgató bográcsversenyre (nevezni lehet:iskoláknak, családoknak, osztályoknak) Alapanyagokat a főzéshez a csapatoknak kell biztosítani.

11.00 órától evezési ügyességi verseny, négy fős csapatoknak (korosztály nincs) Csónakot,mentőmellényt biztosítunk, úszómester a parton ügyeli a verseny szabályosságát. Egész nap folyamán, bárki teljesítheti a kb.2km-es tájfutás távját a Rákos patak partján.

12.00 órától futóversenyt rendezünk a tó körül. Kicsiknek 2kör, bevállalósoknak 4kör. Ebéd a csapatok által főzött finomság, kb.13órától.(Zsűrizés) Ebéd utáni játékos vetélkedőkre nevezni 8-10 fős csapatokkal lehet.

A nap folyamán lehetőség lesz még tollaslabdázni, tengózni, pókerezni, sakkozni, kártyázni… a programok folyamatosan bővülnek!

A helyszínen Büfé folyamatosan üzemel.

A szervezők várják a péceli diákok jelentkezését.

További információ: Baráth Norbi 36/20-336-6037 www.zold-tocsa.hu

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 23., Kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés