Programok Sport programok Sportnap május 15-én

Sportnap május 15-én

Május 15-én egész napos sport program lesz Pécelen. Futóverseny több távon, majd gyermek sportnap a Zöld tócsában. Kerékpáros bemutató, bográcsverseny, ügyességi vetélkedők, családi programok, zene, tánc és még sok egyéb érdekesség várja az érdeklődőket.

Ahogy arról korábban írtunk a "Fut a Pécel" rendezvény május 15-én 9 órakor rajtol. A futóverseny végeztével a sport folytatódik a Zöld tócsa Szabadidő Parkban. A piactér mögött található horgásztónál már reggel 9-kor kezdődik a készülődés. A szervezőktől kapott tájékoztatás alapjá a program:

09.00. órától gyülekező, nevezés (ingyenes) a programokra.

10.00. órától kerékpáros, BMX-es, kaszkadőrök koptathatják pályánkat.

10.00. órától előkészület a fantasztikus, nyálcsorgató bográcsversenyre (nevezni lehet: iskoláknak, családoknak, osztályoknak) Alapanyagokat a főzéshez a csapatoknak kell hozni, tűzifát biztosítunk.

11.00. órától evezési ügyességi  verseny, négyfős csapatoknak (korosztály nincs). Csónakot, mentőmellényt biztosítunk, úszómester a parton ügyeli a verseny szabályosságát.

12.00. órától Ki az erősebb kötelhúzó verseny négy és tízfős csapatoknak Ebéd a csapatok által főzött finomság

13.00 órától ebéd utáni játékos vetélkedőkre nevezni 8-10 fős csapatokkal. Ritmikus Sport Gimnasztika bemutató.

16. órától ráhangolódunk a táncra a SENS DANCE táncegyüttes segítségével. Végül zene-tánc kifulladásig, Gorácz Zsolti jóvoltából. A nap folyamán lehetőség van: tollaslabda, tengó, sakk, kártya, quad ,ugráló vár,óriás csúzda,lovaglás,A nap folyamán lehetőség lesz még tollaslabdázni, tengózni, pókerezni, sakkozni, kártyázni, stb.

A helyszínen Büfé folyamatosan üzemel!!

További információ: Baráth Norbi 36/20-336-6037 vagy 36/70-772-6076 Versenyekkel kapcsolatos info: Montovay Zsuzsa: 36/70-310-3602

 

 

 

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 23., Kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés