Dossziék Felüljáró A felüljáró lesz a közmeghallgatás fő témája

A felüljáró lesz a közmeghallgatás fő témája

Közmeghallgatás lesz május 19-én, hétfőn este hattól. Kérdéseket írásban május 12-ig lehet eljuttatni az illetékes email címekre. A témákat átfutva úgy tűnik elsősorban a felüljáró építéséről lesz szó. Természetesen helyben és előzetesen feltett kérdésekre is válaszolnak.

Utoljára tavaly novemberben volt közmeghallgatás a városban, azon még mi is ott voltunk (Közmeghallgatás), sőt még felkészítőt is írtunk hozzá (Segítünk felkészülni a közmeghallgatásra).

A pecel.hu oldalon olvasható közlemény szerint a mostani tervezett témák:

- polgármesteri beszámoló a várost érintő eseményekről,

- a vasúti felüljáró megépítésével kapcsolatos kérdések (erről itt írtunk, interjút is készítettünk és a népszavazási kezdeményezésről is beszámoltunk),

- válaszadás az előzetesen írásban megküldött kérdésekre,

- résztvevők közérdekű kérdései, javaslatai,

- válaszadás a helyben feltett kérdésekre,

- polgármesteri zárszó.

A közérdekű kérdéseket május 12-ig írásban is el lehet juttatni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címekre.

A kérdésekre a polgármester, illetve a polgármester döntése alapján az alpolgármester, az illetékes bizottság elnöke vagy a jegyző ad választ - zárul a közlemény.

{jcomments on}