Hírek Cicaharc a facebookon Cicaharc a facebookon 2.

Cicaharc a facebookon 2.

Új sorozatunkban a nép hangját közvetítjük a közösségi oldalról. Ezekkel a hivatkozásokkal próbáljuk betölteni az űrt, ami a kommentelések megszüntetésével a pecelinfo.hu-n keletkezett

Lomtalanítás

Örök téma a lomtalanítás. Ezt elég gyakran kérdezik tőlünk is, de mi sem kaptunk információt arról, hogy lenne már időpont. Januárban későbbre ígértek tájékoztatást (Friss hírek szemét ügyben).

A facebookon rendre fel is bukkan a kérdés. Ha valakit érdekel, hogy miért van most kijelölt szolgáltató, az olvassa el korábbi írásunkat (Január 1-től más viszi a szemetet).  Egyébként legfeljebb kilenc hónapig lehet kijelölt szolgáltató, októberre tehát új szerződést kell kötni (kivételes esetben 12 hónapot enged a jogszabály).

 

Urnák az óvoda mellett

A gyomroi-hirhatar.hu arról írt, hogy "Pécelen a Petőfi utcában az újonnan épülő Görög Katolikus templom udvarán, urnafal, sírhelyek kerülnek kialakításra. A település lakói felháborítónak tartják, mert a szomszéd telken a Nyitnikék Óvoda működik." A téma végigsöpört a facebook-on is.

"hangos vihorászását a lakásom ablakából történő figyelem felhívó kitekintésem szakította meg"

A "belvárosi" éjszakai élettel elégedetlenkedő péceli lakos hozzászólását inkább csak sajátos stílusa miatt tesszük ide. Olyan hangulata van mint egy pár évtized után előkerült olvasói levélnek. Mondjuk az ötvenes évekből...

 

A korábbi válogatásokat a Hírek/Cicaharc menüpont alatt lehet elérni

Azt, hogy miért nincsenek már kommentek a pecelinfo.hu-n, itt írtuk le.